alyy wrote:Am jucat 1 an jumate pe acest server, si chiar mi-a facut placere, dar cu timpul sa stricat foarte mult. aici e o singura vorba valabila : nu donezi , nu faci nimic!
elly nu te supara, oricum nu ma intereseaza serverul tau sau ce faci cu el, dar incearca sa iti calmezi catelusi cum ar fi '' xvaleno '' sa faca reclama pe forum la alti oameni ,am exact serverul meu. acum ai ramas fara playeri si nu mai stii cum sa ii aduci inapoi..
client-ul vostru e varza la propiu zis, protectie de </crashfiles> de care ori cine poate sa treaca, si asta am dovedit cand am pus publice ip-urile voastre si porturile pe net. o sa fac curand un ghid cu armurile voastre diavol ca toate serverele pe hamachi sa le poate implementa.
maddalin99 wrote:MERITA JUCAT METIN 2GX este cel mai tare metin si care rezista sigur mult timp este deja stabil nu cum este metine 2 heart plin de buguri daca faci 2 miliarde nu mai poti face nimik trebe sa iti faci lat carater si Gm zic ca ei nu au nici o vina pe gx este un staf foarte de treaba te ajuta meru cand ai nevoie de ajutor si iti raspunde la pm date asupra stafului si este liniste pe servar nu se da mute ca pe heart cate 500 de ore ....

nu se numeste '' heart '' se numeste metin2earth, si nu exista nici un bug, faptul ca ai depasit suma de 2kkk nu e vina noatra ci vina ta. daca ai fi asteptat pana cand intram eu, te ajutam cu cea mai mare placere
ca se da mute, nu e treaba ta , daca nici macar nu cunosti motivul .. taci please :*
bafta multa in continuare!
Deci... alyy nu am nimic cu tine dar pentru mine ești o persoană falsă și știi bine de ce.
Am vrut să te ajut cu serverul dar stai prost cu prietenia și cu încrederea ceea ce nu prea face un lucru bun din tine.
Hai să îți dau un exemplu... Când cineva are nevoie de tine tu îl dai în **** ta apoi când ai nevoie de euro să plătești hostu îl bagi în seamă de zici ca e Dumnezeu, nu încerca să negi asta pentru că știi și tu bine că am dreptate.
Și pentru cine nu știe da sunt CaTa de pe earth și mi se rupe de toți care ma vorbesc pe la spate și ma bârfesc.
Prima dată era pe serverul tău păpușe sau păpușel un player pe nume SilentGdw care bătea toate regatele la un loc ! De ce ?
Pentru că TU alyy i-ai dat bonus 6-7 și îi dădeai numai instante.
Să mai spun ? Hai să nu lăsăm lumea așa cu gura deschisă că eu vreau să mai spun câte ceva. Când SilentGdw s-a combinat cu Colleen ( Blondish de pe gx ) ( Adică l-a înșelat pe AlexXx112 ) Tu papushe/papushel i-ai dat level 95 ca să meargă cu SilentGdw în ascaria că na nu văzuse fata ascaria în viața ei.
Să nu mai vorbesc ce bonus avea pe brățară ? Păcat că nu am păstrat poze cu ce avea pe el să le pun pe forum să vadă alții pentru ce muncesc la iteme că sa vina favoritu tău să îi bata de le sună apa în cap.
Alyy tu ești un GA draga/dragu meu iar tu nu dai un exemplu foarte bun comunității tale prin a înjura playeri pe forum și pe chat pentru că tu dacă faci asta ei o să facă exact ca tine chiar dacă e serveru tău.
Acum să revenim de ce ai invidie pe metin2gx ?
Păi tu ai început să urăști gx de când ai pierdut mod de pe forum și asta te-a făcut să critici în stânga și în dreapta.
Cred că ești uimita cum de cel mai bun moderator al tău de pe forum îți scrie așa ceva aici. Hai să îți zic și de ce fac acest lucru groaznic pentru tine și bine pentru mine și pentru cei care se lasă de earth, pentru că tu mă înjurai pe mess cum că te stresez eu pe tine. De ce te stresam ? Pentru că erai prea mult băgată în seamă și te săturai să îmi răspunzi mie (fraieru care stătea pe forum nonstop pentru tine ca să te ajut ). Eu în schimb la toată munca de am depus-o pentru acea comunitate a fost răsplătită numai cu înjurături și jigniri aduse la adresa mea iar ție nu îți pasa. Am renunțat la monezile oferite de tine să vezi că eu nu fac pentru monezi ci fac din plăcere dar tu nu ai apreciat nici măcar o secundă din ce am făcut eu pentru că ești prea orgolioasă și te uiți la tot ce zice un puști de 12 ani.
Tu nu ești demnă să conduci un server de metin2 și pentru că metin2gx îți face concurență singura modalitate a ta este să le faci rău prin a spune lucruri false despre staff (metin2gx)
Și s dovedesc că nu mint nici în această privință vreau să știu și eu pentru cultura tuturor jucătorilor de pe serverul tău, câtor persoane ai reușit să le recuperezi itemeele după ce au fost furați ?
Răspund eu în locul tău : 0 barat ! Pe nimeni nu ai ajutat cu absolut nimic.
Apucați-vă dragii mei de earth să luați mute 900h și 500h sunt și cazuri în care se ia și 3 ani mute doar pentru că e alyy GA și poate. Încă un motiv bun la tine pe server banii nu au valoare ! Cu banii de îi faci poți doar să bonusezi și să cumperi licori că iteme pauză !
În schimb pe metin2gx mi s-a oferit încă o șansă ! Cu e motiv ? Nu am jucat de 8 luni pe metin2gx pentru că am avut probleme și în acest timp cineva îmi furase itemeele de pe cont . Dar când staffu a auzit că am fost furat, m-a ajutat și mi-a dat itemeele înapoi după 8 luni nejucate și acest lucru îl poate dovedi oricine de pe metin2gx care ma cunoaște ( Teroar3Bk )
Eu nu cred că același lucru l-ar face și alyy pentru ca este prea mult cu capu în nori.
Și draga/dragul meu nu mai pune staffu să cumpere microfon pentru conferințe pe skype dacă tu nu vorbești. De ce nu vorbești în conferințe ? Sau ești gay ? Nu e nici o rușine că ești popo până la urmă toți au diferite trăsături sexuale.
Îmi cer scuze staffului de pe 4metin dar acele cuvinte de mai sus sunt adevărate și vreau să dovedesc cât de fals poate fi un om.
Alyy m-am dat pe lângă tine să vad cum ești cu adevărat, am criticat înjurat mulă lume numa ca să crezi că sunt de partea ta ( la acest enunț ma refer în ultima perioadă ) și ce crezi că am observat ? Că ești o persoană falsă și ești numa pe interes.
La tine când donează cineva îl ridici în slavi pentru banii de îi donează. Și pe mess/skype îi faci proști și alte lucruri pe care nu vreau să le spun aici.
Așa că te rog frumos să nu mai zici nimic de metin2gx căci altfel ai de a face cu mine și știi bine că îți dau teroare în domeniile acestea.
Stai în banca ta și vezi-ți de se serverul tău de pupincuriști ( staff excepție Lucky13 că nu am nimic cu tine )
Baftă în continuare și sper că am fost destul de explicit.
Meritați un server mai bun decât eart și acela este METIN2GX !!!