Pub: Metin2X | Metin2Cora | Metin2CT RO | Story2 | Metin2 Antillia | Metin2TGA



Cum imi bag net prin wireless pe LAPTOP - Acest topic este inchis!

Aici vorbim despre toate subiectele ce nu se încadrează în celelalte forumuri.
Forum rules
• Alegeti un titlu care reflecta cat mai bine tema subiectului discutat.
• Evitati limbajul cu prescurtari nerecunoscute de dex(prescurtari de messenger, sms, mirc etc...) pentru a facilita traducerea celor care nu vorbesc limba romana.

Cum imi bag net prin wireless pe LAPTOP

Postby Ady » Sun Oct 16, 2011 7:42 pm

Salutare
Vrea sa imi bag si eu net prin wireless pe LAPTOP si nu stiu cum ma poate ajuta si pe mine cineva :(

Am net prin RDS
Spoilers everywere you look...

Image
Image
User avatar
Ady
Membru Club 4Metin
 
Posts: 9388
Joined: Fri Apr 15, 2011 9:16 am
Location: Râmnicu Vâlcea
Country: Romania
Has thanked: 32 times
Have thanks: 282times
Reputație: Fost Super Ad Moderator
Nume anterioare: thebossmen, S.Adrian, Chuck Norris, Ratonhnhaké:ton, Ady
Fost Lider Super Moderatori
Credit: 0 Euro

Cum imi bag net prin wireless pe LAPTOP

G o o g l e

Robotel cu Reclame


 

Re: Cum imi bag net prin wireless pe LAPTOP

Postby Cătălin » Sun Oct 16, 2011 7:44 pm

Trebuie sa achiziţionezi un ROUTER Wi'fi dintr-un magazin autorizat, şi , dacă ai receptor wireless în laptop, va merge uşor, dacă nu, trebuie să iei şi un "stick wireless" care, la unele routere, vine inclus, şi care găseşte reţelele wireless :) .
User avatar
Cătălin
Inactive for 10 months
 
Posts: 4652
Joined: Sun Feb 13, 2011 5:15 pm
Location: /mama
Country: Romania
Has thanked: 45 times
Have thanks: 54times
MT2 Status: $MT2Status->Cătălin
Reputație: Administrator Inactiv ( plecat o perioada )
Server Metin2: -copie 4Metin-
Armă: Sabie Fulger +9
Armură: King de argint +9
Regat: Jinno
Caracter: Războinic
Credit: 0 Euro

Re: Cum imi bag net prin wireless pe LAPTOP

Postby Ady » Sun Oct 16, 2011 7:49 pm

aham
dar eu am un fel de modem "RISIVER"


NISTE INFORMATI CUM SA IMI BAG NET PRIN WIELESS AR FI PUTIN UTILE...
Spoilers everywere you look...

Image
Image
User avatar
Ady
Membru Club 4Metin
 
Posts: 9388
Joined: Fri Apr 15, 2011 9:16 am
Location: Râmnicu Vâlcea
Country: Romania
Has thanked: 32 times
Have thanks: 282times
Reputație: Fost Super Ad Moderator
Nume anterioare: thebossmen, S.Adrian, Chuck Norris, Ratonhnhaké:ton, Ady
Fost Lider Super Moderatori
Credit: 0 Euro

Re: Cum imi bag net prin wireless pe LAPTOP

Postby Ady » Sun Oct 16, 2011 8:26 pm

DarkyAngel wrote:dacă ai receptor wireless în laptop

eu am in LAPTOPul meu receptor wireless dar nu stiu cum e cu el
Spoilers everywere you look...

Image
Image
User avatar
Ady
Membru Club 4Metin
 
Posts: 9388
Joined: Fri Apr 15, 2011 9:16 am
Location: Râmnicu Vâlcea
Country: Romania
Has thanked: 32 times
Have thanks: 282times
Reputație: Fost Super Ad Moderator
Nume anterioare: thebossmen, S.Adrian, Chuck Norris, Ratonhnhaké:ton, Ady
Fost Lider Super Moderatori
Credit: 0 Euro


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Author

Return to Discuții generale

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 6 guests