Jo3y wrote:Cu cea mai mare plăcere

!

sa iti faci public website si sa criptezi ca sa ramana redirecte cate websiteul tau 

cristinel12 wrote:cyry eu stiu ca doresti sa iti faci publicitate dar nici asasa iti faci public website si sa criptezi ca sa ramana redirecte cate websiteul tau
orikum poti gasi si alte modalitati de Advertising

Jo3y wrote:cristinel12 wrote:cyry eu stiu ca doresti sa iti faci publicitate dar nici asasa iti faci public website si sa criptezi ca sa ramana redirecte cate websiteul tau
orikum poti gasi si alte modalitati de Advertising
Te rog să îmi arăţi şi mie redirectul spre metin2-dr.com în fişierul criptat, am specificat că site-ul este exact ca pe webhost-ul nostru şi scriptul de instalare este unul mai vechi pentru că nu îl mai găsesc pe cel decriptat.
Şi dacă eşti începător în limbajul php poţi scoate legăturile rămase în script foarte uşor, iar după instalarea site-ului scriptul de install se poate şterge sau se poate da CHMOD 000 pe el şi nu va avea acces nimeni la el..
Nu comenta dacă nu te priveşte, reclame avem peste tot nu prea ne interesează, deci nu văd rostul comentului tău..
Ceaw!

djdavid12345 wrote:thx situl este foarte bun dar la itemshop imi apare asta:
Warning: require_once(./init_f.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\itemshop\index.php on line 1
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './init_f.php' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\itemshop\index.php on line 1
ce pot sa fac ?
ori cum ai un +