llegolas wrote:abc12345 wrote:Un Mc changer....care schimba ip din serverinfo.py...fara sa mai dezarhivam/arhivam....am cautat pe google si pe elitepvpers dar n-am gasit nimic......
Interesant
Sa vad ce pot facesTunT wrote:Un soft cu toate ghidurile si tutorialele 4metin , noi sa scriem un cuvant din titlu sau din continut si primim toate variantele mai jos , gen google.
stiu ca exista -cautare- dar cu el trebuie sa pierzi ceva timp , asa ar fi mult mai rapid. - Sectiunea probleme si intrebari va fi mai putin accesata.
Asta e mai greu de facut, fiindca necesita o conectiune la baza de date a forumului, s-au se poate folosi un get
omputerkrank

- RObotzi Rules!

)

llegolas wrote:redrpci2008 wrote:Eu sincer, as propune un fel de dictionar de termeni in metin2... pentru incepatori
4Metin nu incurajeaza folosirea de coduri in joc.viorel002 wrote:1 program care dezactiveaza hshield:)sa putem baga orce fel de ****:)
Interesant, poate vom face si un astfel de proiect
)))))

)
theaur2000 wrote:Un Webbrowser marca 4metin,gen Mozilla(ideea mea)
dragos.matei0 wrote:on:propun sa faceti un filezilla combinat cu navicat
sorinseruna wrote:un folder in care sa fie un server, si cine il dowloadeaza are server gata facut
Nu prea cred ca stii ce vorbesti.VlaDDy wrote:Un program in app store pentru iphone/ipad/ipod touch
Rayzel wrote:Un soft care sa creeze automat un server de metindoar sa completam cu ip si gata

,.. sau ceva hackuri de ro sau de alte metine officiale,.
;0[trade hack,yang hack etc.] asa ceva.. dar care sa mearga
..
!!sau.
" ceva photo shop frumos by 4metin
:D.. !

dy|FumikoOo wrote:propun un soft care sa iti usureze munca in crearea unui client.. nu stiu exact cum ar putea face asta, dar daca ati face ceva de genul asta multi ar fi recunoscatori
edit: mai propun un soft, care sa faca un server de metin pentru tine, tu sa ai programele si tot ce iti trebuie ca sa faci serverul, iar ce ar trebui sa faci tu, sa faca el, ar fi chiar o premiera, si sa vina din partea 4metin ar fi foarte tare