StefanXy wrote:Am atins un nou record,285 playeri online,pe 21 vine dedicat de 8G ram sigur nu va fi lag daca va fi dam firma in judecata
Sa dai ma firma=))
StefanXy wrote:Am atins un nou record,285 playeri online,pe 21 vine dedicat de 8G ram sigur nu va fi lag daca va fi dam firma in judecata

rapp12 wrote:cum am zis ....astazi ratele sunt 400 crsti ca drk faci bani ca drk ...si daca e asa cum crd eu in 1 sapt iar rr la conturi
app Killer eu team avertizat ca asa se va intamplatoti au jucat sau chinuit ptr ce ? rr la conturi ..bagi ratele 1000 duar ptr 20 de ore ? cei asta frate? unii fac 250 si altii se chinuie acum cu ratele 400 din partea mea esti un mare distrus bft tineo tot asa ca in 1 sapt 2 daca ai 70 playeri onn sa zici bogda proste
...nu stiu cum aveti tupeul sa mai dati reply ma
...70 on intr-o saptamana? eu vad 150 in nici 24h 
rapp12 wrote:cum am zis ....astazi ratele sunt 400 crsti ca drk faci bani ca drk ...si daca e asa cum crd eu in 1 sapt iar rr la conturi
app Killer eu team avertizat ca asa se va intamplatoti au jucat sau chinuit ptr ce ? rr la conturi ..bagi ratele 1000 duar ptr 20 de ore ? cei asta frate? unii fac 250 si altii se chinuie acum cu ratele 400 din partea mea esti un mare distrus bft tineo tot asa ca in 1 sapt 2 daca ai 70 playeri onn sa zici bogda proste

K1LL3R wrote:oORedAlertOo wrote:WildFire wrote:Cat de repede se va inchide de data asta?...sa stiu daca ma apuc sau nu
iti zic euam prins deja 3 rr`
maxim 3 saptamani o sa tina si kiler poti sa comentezi dar stii k asta`i adevaru
Da ai dreptate...exact asa e cum zici tu....oricum vorbesti in plus...ti-am zis ca numai dau explicatii la ,,Tzarani,,..nu e camera de chat aici
BACK-UP INSTALAT LA 3 ORE...Urmatorul restart la conturi va fi peste 1 an jumate poate chiar 2...cand vom schimba complet server 1 ... Va asteptam si pe server 2 pe data de 26.02.2012
ii numa gura de tine copilas,ia zine si noua cati ani ai ?
odata la 3-4 saptamani o sa dea iar rr 

Henk wrote:Iarasi s-au restartat conturile ?
Imi poate spune si mie cineva de ce s-a restartat ?
Aveam un level destul de mare si acum am ramas cu ochii-n soare.

... Daca tu crezi ca eu am 15 ani...nu stiu ce sa zic despre varsta ta
... Sa te vad peste o luna daca mai ai tupeul sa comentezi..cand o sa dai pe site si vezi 400+ on
...Nu-mi pun mintea cu tine
...ai ceva sa-mi spui important...dezlantuie-te in PM ..Nu ne mai arata talentele in topic...ca nu impresionezi

Henk wrote:Killer,balanule,de ce te amesteci intr-o treaba in care nu-ti sta in puteri s-o tii pe picioare ?
La ce Dumnezeu ai deschis serverul si peste 4 zile sa ne spui ca firma a fost de vina ?
Pe buna dreptate,serverul e ok,foarte okay,am jucat pe el,dar nu voi mai juca.
N-am nici o baza daca m-as reapuca ai zice ca s-a terminat calendarul mayas si a venit apocalipsa si iarasi s-au restartat conturile.
Acum nu te simti vexat ca-ti zic astea,dar serverul cred cu tarie ca a pierdut multi playeri..
Nu-nteleg cu ce curaj dai reply la posturile playerilor care si-au consolidat un caracter,si-au facut iteme si acum ?
Acum,ce vei face ?
Aa,da iar in legatura cu ratele,cica-s rate 1000 sau 700 permanent..
Dar se pare ca tot 400 sunt..
Frate,sincer,esti un ofuscat plavan,parerea mea(am dreptul sa mi-o spun,e o tara democratica,nu-mi pasa ce reply vei da).
Eu sincer nu ma mai apuc de scursura asta de server..
Imi pare rau ca-ti spun,stiu ca nu te intereseaza c-a plecat un player,ai in spate 149 de jucatori.
P.S : Scuza-ma ca n-am timp sa te ascult,e de vina firma de host.
P.S 2 : Daca te simti ofensat de cuvintele pe care le-am folosit si pe care cred ca nu le stii te invit sa consulti dex-ul pentru ca eu nu am acces ca sa-ti postez linkurile pentru ca n-am 25 de mesaje,intelegi,nu traiesc intr-un mediu virtual...
... Puteai sa spui Nu imi place sau Da imi place...era suficient...Nu intelegi ! Pe noi nu ne intereseaza ca stii tu bine limba romana..sau ca o stie altu...Iar daca tu crezi ca am restartat serverul asa ca mi-a venit mie bine...Te inseli!! La ora 22:00 se implinesc 48h de la deschidere...si am atins 203 on... Adevaratii Jucatori si care gandesc matur si inteleg problemele...Se vor juca.. Pentru ca stiu sa respecte munca ... Daca te-as pune pe tine sa imi configurezi un serverfile 2011 R2089 cu db 2019 pe dedicat...ramai pe Semnu' exclamarii!! Asa ca fi baiat bun...si Joaca..daca vrei... Daca nu...Iti uram mult succes in cautarea altui server privat