Server Status:

MC / IP: Fara -> Trebuie descarcat client-ul (Prin torrent)
Rate:
Experienta: 1000
Yang: 1000
Obiecte: 1000
Fierar: 100
Timp Online:

Buguri rezolvate: Toate ( in caz , ca apar buguri contactatine la Y!M : XpubMt2 ).
Regat recomandat: Toate
Forum:
Site:
Client & Luncher:
Video: O mica prezentare ->>
Poze: Aveti video mai sus .
Descriere: Bine ati venit pe serverul nostru XpubMt2-PVP online 24/24 .Level Maxim 150 . Cand intri, iti va da nivel 130 , dar poti creste pana la 150 in Red Forest (Padurea Rosie).Exista questuri pentru P-uri/Grad , pentru bani aveti Loterie ,etc... Acest server PVP este un server Modern , dar nu cu foarte mari schimbari Itemele constand in armele si armurile care le cunosc toate lumea + catevanoi pana in lvl 150. Armele/armurile de lvl 100/150 se pot face prin upgrade.Pentru a face upgrade se cer iteme care pica in Red Forest sau daca doriti sa nu va chinuiti le puteti cumpara dupa site la Item-Shop . Cu banii adunati vom hosta si un server PVM foarte frumos. O singura rugaminte am la voi , nu postati aiurea inainte de a va informa ce se intampla cu serverul. Distractie placuta !

.....Nu-mi place ca are arme de alea noi lv 100+

ai felicitarile mele Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '95.64.87.5' (10060) in C:\xampp\htdocs\index.php on line 21
)