Tipologie server: pvm
Resursă folosită: Calendar event
ServerFiles utilizat: Hyptonic2
Syserr: -fara-
Poză: https://ibb.co/mTLGHSB
https://ibb.co/NNycb3t
Dupa cum se vede si in poza in baza de date setez ora bine de exemplu un event sa fie de la ora 12:00 pana la ora 14:00
si pe server imi arata ca eventul incepe la ora 16:00 si se termina la ora 18:00.
Ma poate ajuta cineva cu acest bug vizual va rog?
Calendar Event
- okkuninushi
- 4Metin
- Status: Activ
- F. Gabriel
- Administrator
- Status: Retras
- Multumiri acordate: 16
- Multumiri primite: 159
Re: Calendar Event
Ora din calendar se incarca din fusul orar GMT (+0), nu dupa ora setata in server sau a calculatorului.
Romania fiind GMT+2, difera ora afisata in panou si incarcata in sistemul de evenimente.
Romania fiind GMT+2, difera ora afisata in panou si incarcata in sistemul de evenimente.
- okkuninushi
- 4Metin
Ok și cum pot sa rezolv? Cum modific ora la server sa fie exact că cea din baza de date.F. Gabriel scrie: ↑Lun Iul 29, 2024 6:22 am Ora din calendar se incarca din fusul orar GMT (+0), nu dupa ora setata in server sau a calculatorului.
- okkuninushi
- 4Metin
Am modificat orele din navicat si orice ora pun in navicat, in joc apare cu 2 ore inainte, de exemplu pun 07:00 AM in navicat si in joc imi apare ora 09:00 AM
- RazVan
- Administrator
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Trimite mi sistemul te rog frumos ! Partea de sursaokkuninushi scrie: ↑Mar Aug 27, 2024 8:50 pmAm modificat orele din navicat si orice ora pun in navicat, in joc apare cu 2 ore inainte, de exemplu pun 07:00 AM in navicat si in joc imi apare ora 09:00 AM