Pagina 1 din 1

[Rezolvat]Problema status mount

Scris: Sâm Oct 05, 2024 10:56 pm
de Georgelggk
Tipologie server
Resursă folosită:
ServerFiles utilizat: ulthar v2
Syserr:
Poză: https://postimg.cc/QKN9Ldg8
Detalii suplimentare: salut , am o problema la mount uri, nu îmi oferă statusul care îl oferă calul militar, vreo idee unde as putea sa ma uit?

Re: Problema status mount

Scris: Dum Oct 06, 2024 12:01 am
de RazVan
Salut, item_proto ai verificat daca au sau nu bonusuri ?

Re: Problema status mount

Scris: Dum Oct 06, 2024 8:44 am
de F. Gabriel
char.cpp, verifica daca sunt setate urmatoarele functii:

Cod: Selectaţi tot

if (IsPC())
	{
		if (GetMountVnum() && !GetWear(WEAR_COSTUME_MOUNT))
		{
			if (GetHorseST() > GetPoint(POINT_ST))
				PointChange(POINT_ST, GetHorseST() - GetPoint(POINT_ST));

			if (GetHorseDX() > GetPoint(POINT_DX))
				PointChange(POINT_DX, GetHorseDX() - GetPoint(POINT_DX));

			if (GetHorseHT() > GetPoint(POINT_HT))
				PointChange(POINT_HT, GetHorseHT() - GetPoint(POINT_HT));

			if (GetHorseIQ() > GetPoint(POINT_IQ))
				PointChange(POINT_IQ, GetHorseIQ() - GetPoint(POINT_IQ));
		}

	}
Daca sunt adaugate, asigura-te ca in item_proto exista alocat wear_flag "WEAR_COSTUME_MOUNT" pe mount, altfel nu incarca bonusul pentru cal.

Re: Problema status mount

Scris: Dum Oct 06, 2024 4:25 pm
de Loud
Daca ce spune F.Gabriel este deja ok te rog sa verifici urmatoarea functie din item.cpp

Cod: Selectaţi tot

for (int i = 0; i < ITEM_APPLY_MAX_NUM; ++i)
Sunt 3 functii diferite unde ar trebui adaugat checkul cu continue, posibil sa nu fie atasat in functia corecta acum.

Imagine


In principiu functia trebuie sa arate cam asa

Imagine

Re: Problema status mount

Scris: Dum Oct 06, 2024 5:21 pm
de Georgelggk
Loud scrie: Dum Oct 06, 2024 4:25 pm Daca ce spune F.Gabriel este deja ok te rog sa verifici urmatoarea functie din item.cpp

Cod: Selectaţi tot

for (int i = 0; i < ITEM_APPLY_MAX_NUM; ++i)
Sunt 3 functii diferite unde ar trebui adaugat checkul cu continue, posibil sa nu fie atasat in functia corecta acum.

Imagine


In principiu functia trebuie sa arate cam asa

Imagine

tot nu merge, am incercat si varianta ta :(
Imagine

Re: Problema status mount

Scris: Lun Oct 07, 2024 3:39 pm
de Loud
Asigura-te ca in item_proto exista alocat wear_flag "WEAR_COSTUME_MOUNT" pe mount

Re: Problema status mount

Scris: Lun Oct 14, 2024 9:41 am
de Loud
Autorul nu a mai oferit nici un raspuns! Topic inchis si marcat ca rezolvat!