Pooker - Neplata servicii + jigniri aduse atat serviciilor cat si persoanelor

Acesta este un spațiu dedicat exprimării nemulțumirilor și identificării practicilor nedrepte în diverse domenii de servicii.In aceasta sectiune comunitatea noastră se adună pentru a discuta și a acționa împotriva comportamentelor incorecte sau frauduloase ale anumitor servicii sau indivizi.
BlueSkiLz
4Metin
4Metin
Status: #ZEU
Multumiri acordate: 1
Multumiri primite: 1

Pooker - Neplata servicii + jigniri aduse atat serviciilor cat si persoanelor

Mesaj de BlueSkiLz »

Numele tau: Madalin Iulian
Numele firmei/serviciului inculpat(e): Pooker
Motivul reclamatiei: Voi intra direct în subiect pentru a evita orice interpretare greșită: situația legată de Pooker.

RazVan a colaborat cu Pooker pentru diverse servicii legate de serverul acestuia: modificări, implementări de sisteme, rezolvarea problemelor din Navicat și altele. De fiecare dată când a fost vorba de plată, Pooker a amânat constant, susținând lipsa banilor, priorități diferite sau alte motive, aspecte care pot fi susținute prin dovezi. Pe lângă acest lucru, limbajul folosit de el lasă de dorit.

În momentul în care RazVan a refuzat să mai continue colaborarea din cauza neplății, Pooker și-a schimbat complet poziția, susținând că RazVan nu ar fi lucrat nimic concret sau că nu știe ce anume a realizat. Mai mult, a apărut afirmația că RazVan i-ar fi cerut bani pentru motorină sau aparate, lucru complet neadevărat, eu fiind foarte apropiat de el și cunoscând situația reală.

În cadrul aceleiași discuții, Pooker m-a implicat direct, susținând că eu „doar am decupat câteva poze”, deși tocmai el mi-a cerut ajutorul pentru aceste lucrări și nu, nu au fost doar poze decupate, ci mai exact 51 de iconițe cu fundal transparent (nu cum a încercat el cu AI și nu i-a reușit, așa cum pretinde că se descurca). Plata către mine a fost efectuată, însă tot cu întârziere, după câteva săptămâni, sub același pretext al lipsei banilor.

Problema nu este limbajul folosit, ci atitudinea: să afirmi că munca a fost una ușoară și inutilă, în condițiile în care ai apelat la ajutor pentru că nu te descurcai singur, și în același timp să negi munca unui tehnician care a lucrat constant la serverul tău, mi se pare josnic. Neplata serviciilor și discreditarea muncii depuse de către RazVan te-au catalogat ca fiind Țepar.

Aștept, în privat, orice dovezi care să contrazică cele prezentate sau plata serviciilor lui Răzvan, până atunci topicul rămâne aici și tu cu gradul de Țepar(postat atât aici cât și pe forum).

Dovada inselatorie: Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Data/Ora abuzului: Se vad clar in dovezi, de-a lungul catorva luni.
Alte precizari: -
--------------------------------------------------------------
* Specializare: Front-End Junior Web Developer
* Discord: Madalin#7388
* Nickname: [#Madalin]
--------------------------------------------------------------
Scrie răspuns