Atentie ! nu am o data fixa pentru deschidere, dabea aproape de final o sa ma pot pronunta despre o data fixa.
Metin2Algeria:
Metin2Algeria va fi un server de tip PvM-PvP 50%-50% de nivel maxim 120, unde o sa aveti parte de misiuni, farm chiar si pvp, unde o sa aveti si eventui in fiecare weekend ca si clar de luna, hunt MD, etc.
Ratele o sa fie 100% toate, iar in weekend 150%
Evolutiile pentru arme/armuri pvp o sa fie urmatoarele:
Otel, Pose, Beta, Cianit, si inca o evolutie de lvl 120 o armura dupa cianit
Iar la arme va fi la fel, batalie, sirius, beta, cianit, si o arma de level 120 dupa cianit.
Evoltuiile PVM o sa fie putin mai diferite de cum stiti voi deobicei.
Evolutiile PvM o sa fie din armurile de level 61, armurile de level 61 o sa evolueze in armuri strict PVM care ofera dublu HP si Monstri cu cat evoluezi armura mai mult, in total sunt 5 stagii de evolutii pentru armurile pvm
DGA --> otel bronz --> otel aur --> king1 --> king2 --> king3 ( toate pvm )

In evolutiile PVM o sa regasim si otravita:
Otravita va evolua in sabie zodiac lvl 105, iar sabia zodiac va evolua si ea la randul ei intr-o alta sabie PVM

Pe server o sa mai regasim si un system nou pentru skilluri, in care o sa puteti evolua skillurile la nivel Supreme ( S )
M1, G1, P1, S
Systemul o sa va ofere niste efecte noi la skilluri si valori de atac/protectie/buff mai mari
Skillul S o sa il puteti citi de la level 55 iar piatra pentru Skill S o sa o puteti dropa doar la un boss de nivel mare.
Pentru a vedea skillurile S deschideti discordul cu acest link https://discord.gg/BqdhzDTwN2 si va duceti la Patch-Notes
Pe server o sa primiti bonusuri in functie de gradul care il aveti, Prietenos, Bun, Nobil, Cavalresc:
Prietenos - 5% monstri, 5% semi-om, pv +500
Bun - 8% monstri, 8% semi-om, pv +1000
Nobil - 13% monstri, 13% semi-om, pv +1500
Cavaleresc - 17% monstri, 17% semi-om, pv +2000
Pe server o sa gasiti o multime de dungeonuri, systeme utile, pe server NU EXISTA ALCHIMIE, asta am hotarat eu sa dispara ALCHIMIA, deoarece nu imi place acest system !
Pe server o sa existe si un system de "Rege Regat" , si multe alte eventuri si systeme care o sa va placa

Serverul nu este deschis, o sa revin cu o prezentare noua la categoria "Server Private" momentan am decis sa anunt ca acest server o sa fie deschis.
Host oferit de OVINETWORK.RO
Discord server https://discord.gg/BqdhzDTwN2 si va astept acolo sa fiti alaturi de mine

Discord Owner: PooKeR#5052