Cum scot zapada din joc
- lonelyshad
- 4Metin
- Status: Activ
- Loud
- Tehnic
- Multumiri acordate: 2
- Multumiri primite: 32
Re: Cum scot zapada din joc
Zapada este din harta sau din setari?
Adica harta este permanent asa sau este prin comanda sau buton din setari? Fi putin mai explicit te rog!
Oricum,poti folosii o harta clasica ce o modifici din client (map,textureset etc..)
Adica harta este permanent asa sau este prin comanda sau buton din setari? Fi putin mai explicit te rog!
Oricum,poti folosii o harta clasica ce o modifici din client (map,textureset etc..)
- lonelyshad
- 4Metin
Nu prea stiu foarte multe despre server
Ideea este ca l-am luat de la ovinetwork si incerc sa il modific cat de mult pot...
Scuze dar de 10 ani de cand am inchis ultimul server nu m-am mai ocupat stiu ca trebuie modificat din texture al clientului dar ma gandeam ca este o metoda mai usoara. Si nu mai stiu cum faceam sa il urc cu autopatcheru sa nu mai descarce oamenii clientul din nou
-
ConectatRazVan
- Administrator
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Si pana la urma ai rezolvat problema sau nu ?lonelyshad scrie: ↑Sâm Dec 30, 2023 10:08 pmNu prea stiu foarte multe despre server
Ideea este ca l-am luat de la ovinetwork si incerc sa il modific cat de mult pot...
Scuze dar de 10 ani de cand am inchis ultimul server nu m-am mai ocupat stiu ca trebuie modificat din texture al clientului dar ma gandeam ca este o metoda mai usoara. Si nu mai stiu cum faceam sa il urc cu autopatcheru sa nu mai descarce oamenii clientul din nou
- lonelyshad
- 4Metin
Nu am rezolvat. Puteti da T.C. o sa iau alt texture sa vad daca merge. Multumesc oricum
-
ConectatRazVan
- Administrator
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Ai verificat sa vezi daca nu ai din setari gen asa https://gyazo.com/5e09cc8ab83a6c438d982188ae7c43fflonelyshad scrie: ↑Lun Ian 01, 2024 1:38 pm Nu am rezolvat. Puteti da T.C. o sa iau alt texture sa vad daca merge. Multumesc oricum