Atlass info problema
- mariusadrian960
- Detinator Server
- Status: Activ
Atlass info problema
Buna ziua am si eu o problema am clientul de la zeryon cei de la host de la ovi miau dat si clientul unpack decriptat vreau sa adaug o mapa noua caut atlass.info nu il gasesc nici in root nici locale in clientul unpack cum ar trebui sa procedez,multumesc
-
ConectatRazVan
- Administrator
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Re: Atlass info problema
Salut ! Fisierul de atlasinfo din zeryon e in root/data/maps, in .makepackmariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:17 am Buna ziua am si eu o problema am clientul de la zeryon cei de la host de la ovi miau dat si clientul unpack decriptat vreau sa adaug o mapa noua caut atlass.info nu il gasesc nici in root nici locale in clientul unpack cum ar trebui sa procedez,multumesc
- mariusadrian960
- Detinator Server
Da asa lam gasit multumesc din suflet si mai am o problema mia dat Gabriel Fierar de la ovi un cripter si nu merge sal descarc de nicio culoare ....RazVan scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:28 amSalut ! Fisierul de atlasinfo din zeryon e in root/data/maps, in .makepackmariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:17 am Buna ziua am si eu o problema am clientul de la zeryon cei de la host de la ovi miau dat si clientul unpack decriptat vreau sa adaug o mapa noua caut atlass.info nu il gasesc nici in root nici locale in clientul unpack cum ar trebui sa procedez,multumesc
-
ConectatRazVan
- Administrator
Daca ai srvf file de la zeryon ai in .makepack fisierul pack.py cu acela compilezimariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 11:14 amDa asa lam gasit multumesc din suflet si mai am o problema mia dat Gabriel Fierar de la ovi un cripter si nu merge sal descarc de nicio culoare ....RazVan scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:28 amSalut ! Fisierul de atlasinfo din zeryon e in root/data/maps, in .makepackmariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:17 am Buna ziua am si eu o problema am clientul de la zeryon cei de la host de la ovi miau dat si clientul unpack decriptat vreau sa adaug o mapa noua caut atlass.info nu il gasesc nici in root nici locale in clientul unpack cum ar trebui sa procedez,multumesc
- mariusadrian960
- Detinator Server
am rezolvat ma mai ajuti cu ceva te rog frumos nu gasesc Game99 in winscp la server sa intru la config ma ajuti te rogRazVan scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 11:32 amDaca ai srvf file de la zeryon ai in .makepack fisierul pack.py cu acela compilezimariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 11:14 amDa asa lam gasit multumesc din suflet si mai am o problema mia dat Gabriel Fierar de la ovi un cripter si nu merge sal descarc de nicio culoare ....
-
ConectatRazVan
- Administrator
/mt2/srv1/chan/ch99/core99/ aici gasestimariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 1:38 pmam rezolvat ma mai ajuti cu ceva te rog frumos nu gasesc Game99 in winscp la server sa intru la config ma ajuti te rogRazVan scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 11:32 amDaca ai srvf file de la zeryon ai in .makepack fisierul pack.py cu acela compilezimariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 11:14 am
Da asa lam gasit multumesc din suflet si mai am o problema mia dat Gabriel Fierar de la ovi un cripter si nu merge sal descarc de nicio culoare ....
-
ConectatRazVan
- Administrator
In .makepack ai pack.py, trebuie sa ai python 2.7 instalat. Deschizi pack.py si scrii numele la folderul in care ai modificat, fisierele compilate o sa ti se genereze in client/packmariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:17 am Buna ziua am si eu o problema am clientul de la zeryon cei de la host de la ovi miau dat si clientul unpack decriptat vreau sa adaug o mapa noua caut atlass.info nu il gasesc nici in root nici locale in clientul unpack cum ar trebui sa procedez,multumesc
- mariusadrian960
- Detinator Server
asa imi apare......RazVan scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 1:48 pmIn .makepack ai pack.py, trebuie sa ai python 2.7 instalat. Deschizi pack.py si scrii numele la folderul in care ai modificat, fisierele compilate o sa ti se genereze in client/packmariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:17 am Buna ziua am si eu o problema am clientul de la zeryon cei de la host de la ovi miau dat si clientul unpack decriptat vreau sa adaug o mapa noua caut atlass.info nu il gasesc nici in root nici locale in clientul unpack cum ar trebui sa procedez,multumesc
-
ConectatRazVan
- Administrator
pai tu ai deschis pack.py sau windows powershell ?mariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 2:03 pmasa imi apare......RazVan scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 1:48 pmIn .makepack ai pack.py, trebuie sa ai python 2.7 instalat. Deschizi pack.py si scrii numele la folderul in care ai modificat, fisierele compilate o sa ti se genereze in client/packmariusadrian960 scrie: ↑Dum Feb 04, 2024 10:17 am Buna ziua am si eu o problema am clientul de la zeryon cei de la host de la ovi miau dat si clientul unpack decriptat vreau sa adaug o mapa noua caut atlass.info nu il gasesc nici in root nici locale in clientul unpack cum ar trebui sa procedez,multumesc