Tipologie server: Server pvm
Resursă folosită: - server cleean
ServerFiles utilizat: server cleean
Syserr: fara
Poză: fara
Detalii suplimentare: Salutare , revin si eu cu o mica problema catre voi am itemele zodiac implementate pe server cat si schimbatoarele zodiac si am incercat sa schimb bonusurile de pe o arma zodiac cu schimbatoare normale si nu se poate (nu poti schimba bonusurile pe o arma zodiac cu schimbatoare normale) intrebarea mea este cum pot face sa pot schimba bonusurile si cu schimbatoare zodiac si cu schimbatoare normale?
Multumesc anticipat
Schimba bonus normal pe armele zodiac
- F. Gabriel
- Administrator
- Status: Retras
- Multumiri acordate: 16
- Multumiri primite: 159
Re: Schimba bonus normal pe armele zodiac
Multumesc de raspuns , sincer sunt la inceput si nu am nici ceea mai mica idee cum pot ajunge la sursa si cum o pot (modifica)
- F. Gabriel
- Administrator
- Status: Retras
- Multumiri acordate: 16
- Multumiri primite: 159
Sursa nu face parte din serverfiles, sunt fisiere separate.
Daca este serviciu online (gazduire metin2), discuta cu furnizorul de servicii sa-ti ofere linkul de descarcare pentru aceste resurse.
In cazul in care serviciul este gazduit de noi (OVINETWORK.RO), gasesti sursele publice in portalul de resurse, www.mt-2.ro
Daca este serviciu online (gazduire metin2), discuta cu furnizorul de servicii sa-ti ofere linkul de descarcare pentru aceste resurse.
In cazul in care serviciul este gazduit de noi (OVINETWORK.RO), gasesti sursele publice in portalul de resurse, www.mt-2.ro
Multumesc , rezolvatF. Gabriel scrie: ↑Joi Iun 20, 2024 12:51 pm Sursa nu face parte din serverfiles, sunt fisiere separate.