Tipologie server: PVM
Resursă folosită: -
ServerFiles utilizat: verificate/serverfile-clean-sursa-t108.html
Syserr: -
Poză: -
Detalii suplimentare: Absolut toti mobii dn joc dau dmg 1-2-3, indiferent de lvl-ul lor cat si lvl-ul cracterului. Unde trebuie modificat dmg-ul mobilor? Exista vreo solutie sa nu fiu nevoit sa il schimb la fiecare mob in parte?
Problema DMG Mobi
- RazVan
- Administrator
- Status: Activ
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Re: Problema DMG Mobi
Salut ! Daca servarul ti sql incearca aceasta metoda sa modifici dmg la toti mobii
1. Conectati-va in Navicat
2. Intrati in “player” -> “mob_proto”
3. Apasati sus “File” si dupa asta “Query Table”
4. Sterge-ti ce e scris inauntru (daca e scris ceva) si puneti urmatorul cod:
UPDATE player.mob_proto SET damage_min=damage_min*2 ; (unde scrie 2 modificati damage ul cu cat doresesti sa se inmulteasca)
UPDATE player.mob_proto SET damage_max=damage_max*2 ; (unde scrie 2 modificati damage ul cu cat doresesti sa se inmulteasca)
5. Apasati pe “RUN”
6. Salvati Query si cand apare asta scrieti mob_proto
UPDATE player.mob_proto SET damage_min=damage_min*2 ; (unde scrie 2 modificati damage ul cu cat doresesti sa se inmulteasca)
UPDATE player.mob_proto SET damage_max=damage_max*2 ; (unde scrie 2 modificati damage ul cu cat doresesti sa se inmulteasca)
5. Apasati pe “RUN”
Salut! Multumesc frumos pentru raspuns! Doar ce am incercat si am observat ca dupa ce folosesc acele coduri, in tabelul mob_proto, in coloanele damage_min si damage_max se schimba valorile, dar in joc tot nu ia efect, mobii dau acelasi dmg.RazVan scrie: ↑Dum Aug 25, 2024 10:39 am Salut ! Daca servarul ti sql incearca aceasta metoda sa modifici dmg la toti mobii
5. Apasati pe “RUN”
Am dat si reload p si reboot, degeaba. Oricat as seta dmg-ul mobilor, e ca si cum acesta ar ramane minim 1 si maxim 5. Niciun mob nu trece de 5 dmg. Am incercat sa modific si in mob_proto.txt din usr/home/game/db si tot nimic. Incep sa cred ca roblema nu e neaparat din mob_proto, doar ca nu stiu ce altceva ar trebui sa mai verific.
Un svf clean luat de aici de pe forum, am lasat link in postare. Il mai las inca o data aici: verificate/serverfile-clean-sursa-t108.html
- RazVan
- Administrator
- Status: Activ
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Din ce mi ai spus mai sus servarul tau citexte .txt, ai modificat si in vps si client in mob_proto la dmg_min/max la un mob sa verifici ?