sursa-sisteme/freebsd-gcc8-t911.html Verifica aici
[FULL]Serveriles Zeryon2
- Traian2003
- 4Metin

- Status: Activ
- Multumiri acordate: 2
- telekimichael
- 4Metin

Re: [FULL]Serveriles Zeryon2
Frumos server, bug-uri gasite: Daca se cumpara iteme din itemshop si vrei sa le adaugi in inventar zice ca trebuie sa le adaugi in inventarul special(sunt si iteme exceptii), dar daca vrei sa le muti in inventarele extra(banuiesc ca asta e ala special), nu se mai muta din depozit itemshop.
Alt bug, daca vrei sa schimbi CH din ESC spune ca nu poti schimba pe acel CH chiar daca e on. Acelasi lucru se intampla si la client cand vrei sa te loghezi.
UPDATE: Pentru BUG-ul cu itemshop-ul, daca aveti o pagina de itemshop cautati in .php functia care se ocupa cu transferul itemelor in depozit itemshop (MALL). Schimbati din MALL in SAFEBOX. Nu stiu daca este o rezolvare buna 100% dar la mine a functionat si nu cred ca a creat probleme
. Normal problema cred ca provine de la sistemul de inventare speciale, insa daca nu te pricepi la ele, mai bine faci acest lucru

Alt bug, daca vrei sa schimbi CH din ESC spune ca nu poti schimba pe acel CH chiar daca e on. Acelasi lucru se intampla si la client cand vrei sa te loghezi.
UPDATE: Pentru BUG-ul cu itemshop-ul, daca aveti o pagina de itemshop cautati in .php functia care se ocupa cu transferul itemelor in depozit itemshop (MALL). Schimbati din MALL in SAFEBOX. Nu stiu daca este o rezolvare buna 100% dar la mine a functionat si nu cred ca a creat probleme
- bobogeorge
- 4Metin

- Multumiri acordate: 1
- zamfir1802
- 4Metin

- MetaDeath
- 4Metin

- Multumiri acordate: 1
Re: [FULL]Serveriles Zeryon2
Vdi link download: 404 Not FoundRazVan scrie: ↑Mar Dec 19, 2023 4:47 pmPentru a folosi acel VDI trebuie sa folosesti VirtualBox si urmezi pasii de mai jos :Myandreydeyu scrie: ↑Mar Dec 19, 2023 1:59 pmcum intru in .vdi asta ?F. Gabriel scrie: ↑Mie Mar 08, 2023 1:48 pm
Hello,
If you want to build the game source, check this vdi: click
User: root
Pass: dev
The vdi was made for zeryon and eridanus (global)
Apasa pe NEW
Introdu un nume pentru instanta virtuala.
Type: BSD
Versiune: Versiune FreeBSD (64 bits de preferat)
NEXT
Setezi ram/cpu
NEXT
Use an existing virtual hard disk file
Apesi pe iconul cu folderul din dreapta
In fereastra noua, apesi pe ADD si cauti unde este dezarhivat vdi-ul.
Apesi pe Choose. Next si dupa finish.
nginx/1.14.1