Salutare băieți

Acesta este locul perfect pentru a face cunoștință cu ceilalți membri ai comunității noastre și pentru a împărtăși mai multe despre tine însuți. Indiferent dacă ești un nou venit sau un membru de lungă durată, suntem încântați să te cunoaștem mai bine!
West
4Metin
4Metin
Status: Activ
Multumiri acordate: 1

Salutare băieți

Mesaj de West »

Nume: Răzvan Dumitru
Vârsta: sunt din 99
Jocuri preferate: din 2010 am jucat Metin până acum 1 an și ceva ,
Site web: Adresa personală de la website.
Adrese de contact: voi da adresa de contact in timp
Descriere personală: sunt Răzvan băiat de cartier , nu sunt bombardier ...am venit sa fac o rimă dar nu sunt pregătit sunt la mănăstirea Petru Vodă să mă rog un pic..
Da ce sa fac am 1 an de când sunt la mănăstire și mi-ar prinde bine sa știu mai multe despre Gabriel și RazVan ":)" vreau să știu dacă în viitor as avea o speranță de ajutor sa deschid un server de Metin2 simplu și frumos îndelung ani călduroși .. vreau sa spun că sunt la 0 cu tot ce tine de creearea unui server . Voi incerca să urmăresc tutoriale voastre să văd dacă pot învăța ceva dar mi-ar face plăcere să știu de la voi daca as avea o recomandare în legătură cu hostul / serverfile etc
Vă place forumul nostru: 🙏
RazVan
Administrator
Administrator
Multumiri acordate: 12
Multumiri primite: 48

Re: Salutare băieți

Mesaj de RazVan »

Salut ! Bine ai venit la noi pe forum, te vom ajuta !
Imagine
Tybalt
4Metin
4Metin
Multumiri acordate: 3
Multumiri primite: 2

Re: Salutare băieți

Mesaj de Tybalt »

Salut si bine ai venit.
Ce pot spune despre comunitatea 4Metin, este ca, pe Gabriel l-am cunoscut intr-o perioada cand eram si eu la inceput, vorbesc de acum 3-4 ani,
M-a ajutat fara sa clipeasca si fara sa-i cer ajutorul, mereu gasea sa mi fixeze cate ceva, la serverfile, sa poata sta online. Recomand 4Metin si Ovinetwork, tuturor care cauta intr-adevar o comunitate si un host stabil si performant la preturi mai mult de cat perfecte..
Despre Razvan, nu am prea multe de zis, pe el nu il cunosc, insa din activitatea lui pe forum si pe discord, este prezent si gata sa ajute mereu. cand poate si cum poate. Recomand Ovinetwork si 4Metin !!!
Scrie răspuns