Salutare,
Mă poate ajuta careva să îmi spună cum se compilează resursele de la clientul zeryon2?
Mulțumesc,
Ajutor compilare resurse client zeryon2
- F. Gabriel
- Administrator

- Status: Retras
- Multumiri acordate: 18
- Multumiri primite: 350
Re: Ajutor compilare resurse client zeryon2
Salutare,
Sursa binary se compileaza cu visual studio 2022 iar partea de game/db se compileaza cu gcc9.
Sursa binary se compileaza cu visual studio 2022 iar partea de game/db se compileaza cu gcc9.
M2FORUM este una dintre cele mai active comunități dedicate jocului Metin2 din România, unde dezvoltatorii și pasionații de servere private pot găsi informații, suport și resurse utile pentru proiectele lor.
- RazVan
- Administrator

- Status: Activ
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 63
Cred că sa referit la partea de client ( Python ) nu știe cum să îl foloseascăF. Gabriel scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:27 pm Salutare,
Exact, nu am găsit pe aici nici-un decripter sau tutorial de care să mă folosescRazVan scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:36 pmCred că sa referit la partea de client ( Python ) nu știe cum să îl foloseascăF. Gabriel scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:27 pm Salutare,
- amicul12
- 4Metin

- Status: DEVELOPER
- Multumiri acordate: 2
trebuie sa vezi ce versiune de visual studio suporta acel binary . Sursa Binary se compileaza cu ajutorul VISUAL STUDIO. dar trebuie sa vezi cu care versiune este compatibilaik1d0x scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 7:18 pmExact, nu am găsit pe aici nici-un decripter sau tutorial de care să mă folosescRazVan scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:36 pmCred că sa referit la partea de client ( Python ) nu știe cum să îl foloseascăF. Gabriel scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:27 pm Salutare,
www.lunaris2.com
- Loud
- Fost Coleg

- Status: Activ
- Multumiri acordate: 2
- Multumiri primite: 70
In folder unpack ai un fisier numit pack.py! Iar apoi faci urmatoarele:
1. deschizi pack.py
2. scrii numele folderului pe care vrei sa il criptezi (exemplu: root)
3. Apesi enter si astepti sa fie criptat
4. Intri in folderul cu clientul in pack sau main cum il ai tu denumit
5. Stergi fisierele vechi (in cazul nostru root.eix/epk sau root.zeryon)
6. Fisierul nou creat se numeste doar root,apesi pe rename pentru a il face root.zeryon
Nu uita sa modifici pack.py din unpack pentru a crea noul fisier criptat direct in folderul tau (ai acolo o locatie catre client,o modifici cu locatia ta)
T/C
1. deschizi pack.py
2. scrii numele folderului pe care vrei sa il criptezi (exemplu: root)
3. Apesi enter si astepti sa fie criptat
4. Intri in folderul cu clientul in pack sau main cum il ai tu denumit
5. Stergi fisierele vechi (in cazul nostru root.eix/epk sau root.zeryon)
6. Fisierul nou creat se numeste doar root,apesi pe rename pentru a il face root.zeryon
Nu uita sa modifici pack.py din unpack pentru a crea noul fisier criptat direct in folderul tau (ai acolo o locatie catre client,o modifici cu locatia ta)
T/C