Salutare,
Mă poate ajuta careva să îmi spună cum se compilează resursele de la clientul zeryon2?
Mulțumesc,
Ajutor compilare resurse client zeryon2
- F. Gabriel
- Administrator
- Status: Retras
- Multumiri acordate: 16
- Multumiri primite: 159
Re: Ajutor compilare resurse client zeryon2
Salutare,
Sursa binary se compileaza cu visual studio 2022 iar partea de game/db se compileaza cu gcc9.
Sursa binary se compileaza cu visual studio 2022 iar partea de game/db se compileaza cu gcc9.
-
ConectatRazVan
- Administrator
- Status: Activ
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Cred că sa referit la partea de client ( Python ) nu știe cum să îl foloseascăF. Gabriel scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:27 pm Salutare,
Exact, nu am găsit pe aici nici-un decripter sau tutorial de care să mă folosescRazVan scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:36 pmCred că sa referit la partea de client ( Python ) nu știe cum să îl foloseascăF. Gabriel scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:27 pm Salutare,
- amicul12
- 4Metin
- Status: DEVELOPER
- Multumiri acordate: 1
trebuie sa vezi ce versiune de visual studio suporta acel binary . Sursa Binary se compileaza cu ajutorul VISUAL STUDIO. dar trebuie sa vezi cu care versiune este compatibilaik1d0x scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 7:18 pmExact, nu am găsit pe aici nici-un decripter sau tutorial de care să mă folosescRazVan scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:36 pmCred că sa referit la partea de client ( Python ) nu știe cum să îl foloseascăF. Gabriel scrie: ↑Mie Mai 31, 2023 12:27 pm Salutare,
- www.lunaris2.com
- Loud
- Tehnic
- Status: Activ
- Multumiri acordate: 2
- Multumiri primite: 32
In folder unpack ai un fisier numit pack.py! Iar apoi faci urmatoarele:
1. deschizi pack.py
2. scrii numele folderului pe care vrei sa il criptezi (exemplu: root)
3. Apesi enter si astepti sa fie criptat
4. Intri in folderul cu clientul in pack sau main cum il ai tu denumit
5. Stergi fisierele vechi (in cazul nostru root.eix/epk sau root.zeryon)
6. Fisierul nou creat se numeste doar root,apesi pe rename pentru a il face root.zeryon
Nu uita sa modifici pack.py din unpack pentru a crea noul fisier criptat direct in folderul tau (ai acolo o locatie catre client,o modifici cu locatia ta)
T/C
1. deschizi pack.py
2. scrii numele folderului pe care vrei sa il criptezi (exemplu: root)
3. Apesi enter si astepti sa fie criptat
4. Intri in folderul cu clientul in pack sau main cum il ai tu denumit
5. Stergi fisierele vechi (in cazul nostru root.eix/epk sau root.zeryon)
6. Fisierul nou creat se numeste doar root,apesi pe rename pentru a il face root.zeryon
Nu uita sa modifici pack.py din unpack pentru a crea noul fisier criptat direct in folderul tau (ai acolo o locatie catre client,o modifici cu locatia ta)
T/C