[FULL]Serveriles Zeryon2
- dawidbuta12
- 4Metin
- Status: Activ
Re: [FULL]Serveriles Zeryon2
fișierul este în sursă, dar după ce l-am schimbat în magazinul meu și l-am compilat din nou cu sursa pură, redirecționarea magazinului către al meu nu se schimbă încă arată pagina wom2 și nu a mea în plus în config, nu este nimic de schimbat în afară de lvl și alte lucruri pe care le-am verificat
- F. Gabriel
- Administrator
- Status: Retras
- Multumiri acordate: 16
- Multumiri primite: 159
Link-ul este pus din cmd_general, functia in_game_mall.cppdawidbuta12 scrie: ↑Dum Mar 12, 2023 9:05 am fișierul este în sursă, dar după ce l-am schimbat în magazinul meu și l-am compilat din nou cu sursa pură, redirecționarea magazinului către al meu nu se schimbă încă arată pagina wom2 și nu a mea în plus în config, nu este nimic de schimbat în afară de lvl și alte lucruri pe care le-am verificat
- dawidbuta12
- 4Metin
cmd_general.cpp și config.cpp după ce am schimbat aceste două fișiere pe site-ul dvs. și recompilați sursa încă nu se schimbă în clientul jocului, nu știu ce se poate face greșit, dar am încercat să-l schimb de trei ori fără succesF. Gabriel scrie: ↑Dum Mar 12, 2023 12:16 pmLink-ul este pus din cmd_general, functia in_game_mall.cppdawidbuta12 scrie: ↑Dum Mar 12, 2023 9:05 am fișierul este în sursă, dar după ce l-am schimbat în magazinul meu și l-am compilat din nou cu sursa pură, redirecționarea magazinului către al meu nu se schimbă încă arată pagina wom2 și nu a mea în plus în config, nu este nimic de schimbat în afară de lvl și alte lucruri pe care le-am verificat
Salutare, de unde pot schimba textul din chat cand intrii pe joc. Apare acest text, l-am tot cautat dar nu dau de el, multumesc!
- dawidbuta12
- 4Metin
Mersi!
- dawidbuta12
- 4Metin
- dawidbuta12
- 4Metin
nu au existat probleme, dar acum trebuie să schimb pagina itemshop la a mea în clientul jocului
- 074502835123
- 4Metin
- Multumiri acordate: 1
a reusit cineva sa decompileze itemproto? incerc de cateva zile si nu reusesc..