[FULL]Serveriles Zeryon2
- dawidbuta12
- 4Metin

- Status: Activ
Re: [FULL]Serveriles Zeryon2
fișierul este în sursă, dar după ce l-am schimbat în magazinul meu și l-am compilat din nou cu sursa pură, redirecționarea magazinului către al meu nu se schimbă încă arată pagina wom2 și nu a mea în plus în config, nu este nimic de schimbat în afară de lvl și alte lucruri pe care le-am verificat
- F. Gabriel
- Administrator

- Status: Retras
- Multumiri acordate: 18
- Multumiri primite: 350
Link-ul este pus din cmd_general, functia in_game_mall.cppdawidbuta12 scrie: ↑Dum Mar 12, 2023 9:05 am fișierul este în sursă, dar după ce l-am schimbat în magazinul meu și l-am compilat din nou cu sursa pură, redirecționarea magazinului către al meu nu se schimbă încă arată pagina wom2 și nu a mea în plus în config, nu este nimic de schimbat în afară de lvl și alte lucruri pe care le-am verificat
M2FORUM este una dintre cele mai active comunități dedicate jocului Metin2 din România, unde dezvoltatorii și pasionații de servere private pot găsi informații, suport și resurse utile pentru proiectele lor.
- dawidbuta12
- 4Metin

cmd_general.cpp și config.cpp după ce am schimbat aceste două fișiere pe site-ul dvs. și recompilați sursa încă nu se schimbă în clientul jocului, nu știu ce se poate face greșit, dar am încercat să-l schimb de trei ori fără succesF. Gabriel scrie: ↑Dum Mar 12, 2023 12:16 pmLink-ul este pus din cmd_general, functia in_game_mall.cppdawidbuta12 scrie: ↑Dum Mar 12, 2023 9:05 am fișierul este în sursă, dar după ce l-am schimbat în magazinul meu și l-am compilat din nou cu sursa pură, redirecționarea magazinului către al meu nu se schimbă încă arată pagina wom2 și nu a mea în plus în config, nu este nimic de schimbat în afară de lvl și alte lucruri pe care le-am verificat
Salutare, de unde pot schimba textul din chat cand intrii pe joc. Apare acest text, l-am tot cautat dar nu dau de el, multumesc!
- dawidbuta12
- 4Metin

Mersi!
- dawidbuta12
- 4Metin

- dawidbuta12
- 4Metin

nu au existat probleme, dar acum trebuie să schimb pagina itemshop la a mea în clientul jocului
- 074502835123
- 4Metin

- Multumiri acordate: 1
a reusit cineva sa decompileze itemproto? incerc de cateva zile si nu reusesc..