discord :Xtreme4Pro#4384dawidbuta12 scrie: ↑Lun Mar 20, 2023 6:56 pmcum să-l editez cu HxD și ce anume a făcut cum vă pot contacta dacă este posibil și vorbiți engleză ?Xtreme4ro scrie: ↑Sâm Mar 18, 2023 6:48 pmEu l-am schimbat cu HxD.Am scos game din serverfile si l-am editat cu HxD.. sa nu ma mai chinui cu sursa:))dawidbuta12 scrie: ↑Vin Mar 17, 2023 3:14 pm
Îmi pare rău, dar încerc să schimb pagina itemshop a clientului și, din păcate, fără succes, vreun sfat cum să dezactivez itemshop deoarece este imposibil să schimbi pagina?
[FULL]Serveriles Zeryon2
Re: [FULL]Serveriles Zeryon2
- dawidbuta12
- 4Metin
- Status: Activ
multumesc pentru raspuns, ti-am trimis un pmXtreme4ro scrie: ↑Lun Mar 20, 2023 7:58 pmdiscord :Xtreme4Pro#4384dawidbuta12 scrie: ↑Lun Mar 20, 2023 6:56 pmcum să-l editez cu HxD și ce anume a făcut cum vă pot contacta dacă este posibil și vorbiți engleză ?
- dawidbuta12
- 4Metin
Am găsit o cale de ieșire, problema era că compilatorul funcționează numai pe freebsd 12.0 32bit, altfel nu poți compila bine sursa
Salutari
Salutari
- dawidbuta12
- 4Metin
următoarea problemă este dispariția articolelor de inventar, cum ar fi câmpurile lipsă, iar articolul este încă acolo, dar nu este vizibil
- RazVan
- Administrator
- Multumiri acordate: 12
- Multumiri primite: 18
Nu au imagine in inventar, trebuie să o setezi din item_listdawidbuta12 scrie: ↑Mar Mar 21, 2023 2:32 pm următoarea problemă este dispariția articolelor de inventar, cum ar fi câmpurile lipsă, iar articolul este încă acolo, dar nu este vizibil
- dawidbuta12
- 4Metin
Sunt îngrijorat că sursa este complet diferită de sursa corectă de la zeryon2. Se presupune că același exemplu, dar diferit, este că switchbot a încetat să mai funcționeze după compilare, dar funcționează cu fișierele server care au venit cu fișierele server Și o sursă suplimentară este sursa cu wom2 Am comparat fișierele, dar sursa wom2 sunt multe lucruri de îmbunătățit, dar pot fi sigur că sursa cu fișierele Server din folderul share/bin diferă de cea care compilează multe lucruri este modificată și nu funcționează corect cu serverul care deja prefigurează articole care dispar din inventarul zeryon2RazVan scrie: ↑Mar Mar 21, 2023 9:41 pmNu au imagine in inventar, trebuie să o setezi din item_listdawidbuta12 scrie: ↑Mar Mar 21, 2023 2:32 pm următoarea problemă este dispariția articolelor de inventar, cum ar fi câmpurile lipsă, iar articolul este încă acolo, dar nu este vizibil
Ma poate ajuta cineva cu decryptarea fisierelor din pack? ma chinui de cateva zile bune si nu reusesc, nu stiu ce tip de decryptor este folosit. Multumesc.
- dawidbuta12
- 4Metin
trebuie să o faci cu python .makepack la .client și să rescrii toate folderele unul câte unul
@@@
Există cineva care are o sursă curată de zeryon2 pentru că niciuna care a fost încărcată nu este compatibilă cu fișierele serverului după compilare, a fost deja făcută de mai multe ori și sursa care vine de la wom2 nu este aceeași ca pentru zeryon2 în vdi unde sursa pentru eridanus a fost construit prea sursa nu se potrivește este cineva care are această sursă de la zeryon2?
hi can u tell me what i need to install in the Visual studio please ? i installed the vs 2022 but i got alot of errors .F. Gabriel scrie: ↑Mar Feb 07, 2023 5:40 amThe problem is made by VS version.Domik309 scrie: ↑Lun Feb 06, 2023 5:24 pm Uncompilable Client Source!
Cod: Selectaţi tot
Zeryon3\Binary\Client\eterBase\TimerEvent.h(8,12): message : viz deklarace: Event::Detail 11>C:\Users\magor\OneDrive\Plocha\Zeryon3\Binary\Client\eterBase\TimerEvent.h(121,45): error C2039: HandleBase není členem: Event::Detail::StaticManager. 11>C:\Users\magor\OneDrive\Plocha\Zeryon3\Binary\Client\eterBase\TimerEvent.h(33,9): message : viz deklarace: Event::Detail::StaticManager 11>C:\Users\magor\OneDrive\Plocha\Zeryon3\Binary\Client\eterBase\TimerEvent.h(121,55): error C2061: Chyba syntaxe: identifikátor HandleBase 11>C:\Users\magor\OneDrive\Plocha\Zeryon3\Binary\Client\eterBase\TimerEvent.h(128,43): error C4430: Chybějící specifikátor typu – předpokládá se typ int. Poznámka: C++ nepodporuje typ default-int. 11>C:\Users\magor\OneDrive\Plocha\Zeryon3\Binary\Client\eterBase\TimerEvent.h(128,43): error C2143: Chyba syntaxe: Chybí , před &. 11>C:\Users\magor\OneDrive\Plocha\Zeryon3\Binary\Client\eterBase\TimerEvent.h(129,26): error C2039: DeleteEvent není člen
You can fix by add the line with "#include <memory>" but is not a real solve.
We used VS 17.4.4 for build the source.
thank you